Invalid license: Your evaluation license of Refined expired.

POVM > Gebruikersbijeenkomsten > 20190226 - Vakdag POVM: PPL, PPV en PPE

Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort.

Presentatie van Helle Larsen (Deltares) over de inhoud van aanstaande POVM Publicatie Langsconstructies (PPL): de aanstaande richtlijn voor het - binnen het kader van de Waterwet - ontwerpen, uitvoeren, beoordelen en beheren van stabiliteitsverhogende langsconstructies in primaire waterkeringen.

Presentatie van Pieter-Jeroen Bart (Antea) over de inhoud van de POVM Publicatie vernagelingstechnieken (PPV). In de presentatie wordt ingegaan op wat vernagelingsconstructies zijn, hoe de veiligheidsbenadering is opgebouwd en wat de aandachtspunten zijn bij het ontwerp en het beheer.

Presentatie van Marcel Visschedijk (Deltares) over de inhoud van de aanstaande POVM publicatie 'EEM toepassing binnen het ontwerp' (PPE). In deze publicatie worden aanwijzen en uitgewerkte rekenvoorbeelden gegeven voor een ontwerp volgens de PPL en PPV.

Presentatie van Arny Lengkeek (Witteveen en Bos) over de toepassing van de PPL en PPE in het rekenvoorbeeld voor een verankerde damwand, zoals in de PPE opgenomen.

Presentatie van Vasco Veenbergen (ABT) over de toepassing van de PPL en PPE in het rekenvoorbeeld voor een onverankerde betonnen damwand, zoals in de PPE opgenomen.

Inleidende presentatie van Ben Castricum (Alliantie Markermeerdijken) over de dijkversterking Markermeerdijken.

Presentatie van Jasper Sluis (Alliantie Markermeerdijken) over de toepassing van de PPL en PPE voor een damwandontwerp  binnen de dijkversterking Markermeerdijken (locatie Uitdam).

Presentatie van Edward Bruin (Consortium Dijkvernageling) over de toepassing van de PPV en PPE voor een vernagelingsontwerp  binnen de dijkversterking Markermeerdijken (locatie Uitdam).

  Gebruik het navigatiemenu linksboven in de kantlijn om te zoeken en te bladeren.