Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Op woensdag 14 maart 2018 organiseerde Deltares voor de CAPWAT Community of Practice een bijeenkomst waarin recente ontwikkelingen en interessante projecten in de afvalwatertransportsector behandeld werden.

De bijeenkomst werd gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens de RioleringsVakdagen (i.c.m. Aqua Nederland vakbeurs). We hebben wederom een gevarieerd programma samengesteld waarbij een 5-tal sprekers een lezing gaf over nieuwe ontwikkelingen, ervaringen en het delen van kennis. Deze CoP-bijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om uw vakcollega’s te ontmoeten en de onderlinge relaties te versterken. Na afloop is er voldoende tijd om met elkaar in contact te gaan. Dit kan zowel in de Congreszaal als op de beursvloer. 

Website: https://www.deltares.nl/nl/evenementen/bijeenkomst-capwat-community-of-practice/

De handouts van de presentaties vind u hier: CAPWAT bijeenkomst 2018 - 14 maart

  • No labels